1. Hoe kom ik aan mijn statistieken?
2. Hoe zit het nu met Email?
3. Wat zijn C-names?
4. Hoe lees ik mijn mail in EAT?
5. Na het aanmaken van mijn responder komt mijn mail niet meer aan?
6. Hoe instaleer ik de website statistieken?

1. Hoe kom ik aan mijn statistieken?
Ook dit kunt u zeer eenvoudig via de EAT pagina's doen. De statistieken zijn dan na een uurtje te bereiken door achter Uw domeinnaam /usage in te vullen in Uw browser. Als statistieken server wordt "webalizer" ingezet, dit programma staat als zeer betrouwbaar bekend.

2. Hoe zit het nu met Email?
Voor alle duidelijkheid: elke mail die naar uw domein gestuurd wordt, ongeacht wat er voor @uwdomein.nl staat, komt in uw hoofd mailbox aan. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het daadwerkelijk aanmaken van extra mailboxen doet u onder "Beheer E-Mail Accounts" op de EAT-pagina. U selecteert vervolgens "Beheer POP accounts". Nu kunt U een extra mailbox aanmaken. U hoeft alleen het gedeelte voor @uwdomein.nl in te vullen, de rest doet EAT voor U. De loginnaam wordt door EAT aangemaakt, het wachtwoord mag U zelf aangeven. Een kwartier na het aanmaken is het nieuwe E-mail adres actief.

3. Wat zijn C-names?
C-name staat voor canonical name, dit is een alias op het hoofddomein. Een c-name verwijst naar dezelfde index.htm(l) als het hoofddomein. Stel uw volledige domein is www.pietje.nl dan kunt u www.pietje.com als c-name aanmaken, iedereen die in zijn browser www.pietje.com invult krijgt de inhoud van www.pietje.nl te zien. U kunt c-names gewoon in EAT aanmaken, uiteraard moet u wel de domeinnaam die u daar aangeeft in uw bezit hebben of alsnog registreren. De registratie kosten zijn de enige kosten die u bij een c-name heeft. Omdat C-names geen mogelijkheden voor email hebben kan een .NL domein nooit een C-name zijn, dit is nl. tegen de regelementen van SIDN in.

4. Hoe lees ik mijn mail in EAT?
Dat gaat heel simpel. U gaat naar http://webmail.eatserver.nl en vult daar uw loginnaam en wachtwoord voor uw email adres in. U kunt dan gelijk aan de slag.

5. Na het aanmaken van mijn responder komt mijn mail niet meer aan?
Als er voor een account een responder is aangemaakt zal mail die aan dat account verstuurd is in de catch-all box aankomen. Dit is dus de mailbox met de zelfde loginnaam en wachtwoord als voor bvb FTP en de members area.

6. Hoe instaleer ik de website statistieken?
Ook dit kunt u zeer eenvoudig via de EAT pagina's doen. De statistieken zijn dan na een uurtje te bereiken door achter Uw domeinnaam/usage in te vullen in Uw browser. Als statistieken server wordt "webalizer" ingezet, dit programma staat als zeer betrouwbaar bekend.