Internet marketing

Waarom is internetmarketing zo belangrijk?

Het aantal in de zoekmachine vermelde websites stijgt dagelijks en miljoenen websites staan reeds vermeld. Uw website eenvoudig aanmelden in de zoekmachines is allang niet meer voldoende. Websites moeten geoptimaliseerd worden om in de eerste 30 zoekresultaten vermeld te worden. Marktleider onder de zoekmachines is Google, die ondertussen een marktaandeel heeft van ruim 75%. Een doelgerichte optimalisering voor de zoekmachine Google is dan ook van groot belang.

Vertrouw geen aanbiedingen, die u beloven, dat uw website in over de 300.000 zoekmachines wordt opgenomen. Er bestaan nl. geen 300.000 zoekmachines en bovendien zouden deze geen extra verkeer naar uw website genereren omdat meer dan 95% door een dozijn zoekmachines tot stand wordt gebracht. De bekendste zijn; Google, Ilse, Altavista, Yahoo, Lycos, Msn Search, en DMOZ.

Wat heeft u aan een mooie website als u geen bezoekers heeft?

ShowMedia kan u helpen uw website bekend te maken. Meer dan 80% van alle internetters gebruiken zoekmachines om websites te vinden. 90% van de internetters bekijken slechts de eerste 30 zoekresultaten. Daarom is het ontzettend belangrijk geworden, zoekmachineoptimalisatie en internet Marketing door professionelen te laten uitvoeren als u tenminste in een dagelijks groeiend aantal websites onder de eerste 30 resultaten teruggevonden wilt worden.